Cara install apps BLACK

Pada mereka yang baru saja menggunakan line ONEXOX samada prepaid atau pun pakej BLACK, cara mudah untuk tengok baki / promo / validity adalah dengan cara memasang apps BLACK pada hp anda.
Caranya mudah ja.. klik link ini DOWNLOAD APPS BLACK

Bila dh nampak cam kat skrin tepi ni,  klik copy code bawah tu dulu, baru klik play store. Nanti boleh dapat data tambahan PERCUMA..

 

Dah siap install, bila nak aktifkan apps BLACK tu, di ruangan ‘Enter code here’masukkan kod yang anda copy tadi.

Anda akan dapat data percuma dari ONEXOX

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *