Uncategorized

Tukar Plan Onexox BLACK ke Onexox Prepaid

Assalamualaikum dan hai.. Hari ni nak kongsi cara untuk pengguna Onexox Black yang nak bertukar ke plan Onexox Prepaid. Mudah ja.. Semak baki dail *150*1# Tengok berapa tunggakan Bayar tunggakan sekiranya ada, kalau takde, bayar je comitment bulanan terkini. Hubungi careline 12273 dan bagitau nak downgrade ke Onexox Prepaid. Semoga bermanfaat. Harap boleh dikongsikan kepada …

Tukar Plan Onexox BLACK ke Onexox Prepaid Read More »

BLACK Apps

Bermula dari 07/11/2019, Onexox tidak akan menghantar promosi melalui SMS lagi kepada semua pengguna seperti sekarang. So, jom download Apps XOX Black untuk kekal update dengan semua promo terkini dari Onexox. Klik http: onelink.to/7qsq23 sekarang. Baca lebih lanjut tentang pakej BLACK

Dropshipshipship

Apa tu dropshipshipship??? Kapal jatuh banyak kali ke? Erm. hampir tepat, part yang banyak kali tu.. Kalau dropship, kita promo, produk tu terjual, kita dapat komisen. Kemudian kena jual lagi, baru dapat komisen lagi, kemudian jual lagi dapat komisen lagi dan begitu lah seterusnya.. Berbanding dengan bisnes yang saya panggil dropshipshipship ni, produk kita terjual …

Dropshipshipship Read More »

Clean Coder Blog

Duis iaculis mattis rutrum. Sed iaculis magna sit amet suscipit ornare. Nulla ornare leo a tortor aliquam, quis interdum ex tempor. Quisque ultricies consequat suscipit. Donec tincidunt tempor ornare. Praesent a enim vel augue suscipit auctor in gravida augue. Suspendisse ut libero sit amet augue molestie fringilla. Fusce molestie, velit a finibus eleifend, nibh odio…

Marketing

Duis iaculis mattis rutrum. Sed iaculis magna sit amet suscipit ornare. Nulla ornare leo a tortor aliquam, quis interdum ex tempor. Quisque ultricies consequat suscipit. Donec tincidunt tempor ornare. Praesent a enim vel augue suscipit auctor in gravida augue. Suspendisse ut libero sit amet augue molestie fringilla. Fusce molestie, velit a finibus eleifend, nibh odio…

Playful illustration

Duis iaculis mattis rutrum. Sed iaculis magna sit amet suscipit ornare. Nulla ornare leo a tortor aliquam, quis interdum ex tempor. Quisque ultricies consequat suscipit. Donec tincidunt tempor ornare. Praesent a enim vel augue suscipit auctor in gravida augue. Suspendisse ut libero sit amet augue molestie fringilla. Fusce molestie, velit a finibus eleifend, nibh odio…