DYSD84772

JANA PENDAPATAN TANPA HAD

Pendapatan Pasif. Buat sekali, Dapat Berkali-Kali.
Mudah.. Guna Handphone Jer Pun Boleh Buat…

Nak Cari Side Income, Tapi Nak Yang Mudah Dan Berkesan? 

Izinkan saya berkongsi Tentang Peluang Menjana Pendapatan Tanpa Had Yang Masih Ramai Belum Tau!
Terima kasih dan tahniah kerana buat keputusan yang bijak untuk mencari peluang menambah pendapatan secara santai sedangkan ramai lagi di luar sana masih tak nampak peluang ini..
Sekarang dah tahun 2019!
Semakin ramai orang yang mencari peluang bisnes. Berniaga di pasar malam, pasar pagi, berniaga online dan macam-macam lagi..
Persaingan semakin sengit. Di satu tempat kadang-kadang sampai ada 4,5 peniaga berniaga barang yang sama.
Maksudnya..
Semua orang berlumba-lumba mencari peluang menambah pendapatan..
Anyway, anda sekarang berada di tempat yang betul sebab anda dah memilih untuk membaca tentang peluang perniagaan mudah ini.

 

Kenapa Anda Perlu Memilih Perniagaan Ini?

  • Perniagaan yang boleh dijalankan secara online. Yakni boleh berniaga walaupun di mana pun anda berada, dalam situasi apa pun.. janji ada internet!
  • Bantuan web promosi yang membolehkan anda ‘menjual’ dengan hanya berkongsi link web promosi kepada prospek di luar sana.
  • Anda ada pilihan untuk berniaga mengikut masa anda sendiri, tak perlu mengikut arahan orang lain.
  • Paling penting bisnes ini boleh menjana pendapatan secara pasif sekali pun anda sedang tidur lena.

 

“Cepatlah! Saya Tak Sabar Nak Tau Pasal Bisnes Jana Pendapatan Tanpa Had ni…” 

Sabar kawan..
Bagi saya terangkan skit lagi boleh…?
Zaman sekarang semua orang guna handphone. Tua muda semua ada handphone. Sampaikan ada yang seorang guna 3 handphone.
Seiring dengan banyaknya handphone, maka makin berkembanglah industri telco yang menawarkan pelbagai pakej menarik yang berada di pasaran.
Di sini lah peluang yang saya nak kongsi dengan anda..

 

Serius Nak Tau Cara Jana Pendapatan Secara Online? 

Alhamdullillah saya dah sediakan rakaman video supaya anda lebih faham apa yang bakal saya nak kongsikan kepada anda..
InsyaAllah dengan menonton video ini akan membuat anda tak akan melepaskan peluang menjana pendapatan secara pasif yang selama ini telah menjana pendapatan yang besar dalam industri telco di negara kita.

Maaf, lupa nak kenalkan diri!

Nama saya ZULKEPLI OTHMAN.

 Saya adalah seorang Pengedar Sah SIMKAD ONEXOX. Simkad yang kita guna dan dalam masa yang sama juga menjana pendapatan untuk kita. Best kan? Tak susah mana pun..

1. Daftar sebagai User

2. Daftar sebagai Dealer

3. Promosi (copy n paste)

Apa yang Perlu Anda Buat Adalah

1. Daftar Sebagai User ONEXOX

RM10 Untuk Prepaid
RM10 Untuk Black B10
RM39 Untuk Black B39
RM59 Untuk Black B39 PLUS20
RM89 Untuk Black B39 PLUS50
Terlebih dulu anda perlu daftar dengan memilih nombor baru / Port In nombor handphone lama anda sebagai pengguna simkad ONEXOX menggunakan link yang disediakan dari laman web onexoxbiz.com ini.
Ala.. murah jer nak daftar.. RM10 jer untuk prepaid.. Harga pakej BLACK pula mengikut pilihan anda sendiri. Klik sini untuk lihat CARA NAK DAFTAR

2. Daftar Sebagai Dealer

RM40 Untuk Basic Dealer(Promosi)
RM478 Untuk Dealer (Normal)
Dah jadi user, kemudian hubungi upline atau admin untuk daftar sebagai Pengedar Sah SIMKAD ONEXOX. Harga normal untuk jadi Pengedar adalah RM478.
Tapi semasa tempoh PROMOSI sedang berlangsung sekarang ni (setakat hari ini 11/11/2019) hanya RM40 jer… Dapat jadi basic Dealer, dah boleh daftar user. Cepat daftar sebelum harga berubah, nanti anda menyesal.
Tak kira user anda topup di mana pun, anda tetap dibayar komisen oleh syarikat.(Tertakluk terma & syarat)

3. Promosi

RM39 Untuk ONEXOXBIZ Group (Promosi)
RM399 Harga Biasa
Setelah sah sebagai pengedar maka anda secara rasmi nya anda layak untuk mendaftarkan user lain pula.
Di sini lah pendapatan anda akan bermula. Bukan pendapatan biasa-biasa, tapi PENDAPATAN PASIF. Iaitu SETIAP KALI user-user anda topup, syarikat akan berikan komisen kepada anda sebanyak 10% dari jumlah keseluruhan topup.
Sebagai user SIMKAD ONEXOX yang mendaftar menggunakan link promosi dari onexoxbiz.com ini, anda layak  untuk mendapat web promosi macam yang saya promosi pada anda sekarang dengan hanya RM39 jer  setahun.
Dengan web promosi ni segalanya akan menjadi mudah dan santai kerana user yang ingin mendaftar akan dibawa ke web pendaftaran rasmi syarikat ONEXOX. Apa yang anda perlu buat adalah kongsikan link web promosi anda di laman-laman media sosial , whatsapp group dan segala contact yang anda ada untuk tarik prospek ke laman web promosi ini.      

PREPAID

Pakej BLACK

Bukan setakat insentif topup jer, banyak lagi insentif lain yang anda boleh dapat…

*PESANAN PENTING

Ops.. sebelum saya terlupa, ini ada satu info PENTING.
Jika anda adalah Pengedar yang menggunakan prepaid, anda HANYA layak mendaftar user prepaid saja.
Jika anda hendak menjadi Pengedar untuk pendaftaran pakej BLACK dan Prepaid, minimum pakej yang PERLU anda guna adalah pakej BLACK B39.
Jangan lupa juga untuk memilih Welcome Deal jika anda mendaftar sebagai user prepaid untuk layak mendapat tempoh hayat sim selama 28 bulan.
Harap maklum.
Sebarang perubahan info akan dimaklumkan di laman home ONEXOXBIZ.COM dan di facebook group ONEXOXBIZ.
Mudah bukan nak buat bisnes ni??? sesambil dok baring layan tv pun boleh buat promosi kan…
Jom daftar cepat! Tempoh promosi tak akan berlangsung selamanya.
Bila-bila masa saja harga RM40 untuk mendaftar sebagai Pengedar Sah Simkad ONEXOX boleh berubah semula menjadi RM478.
Dan bila-bila masa saja harga RM39 laman web promosi ONEXOXBIZ boleh berubah menjadi RM399.

 

Selfcare

Whatsapp Group Support

Privacy Policy

 

 

Emel  admin@onexoxbiz.com

Disclaimer.. Laman web ini adalah laman web promosi Pengedar Sah untuk produk ONEXOX dan untuk membantu pelanggan membuat pesanan dan pendaftaran simkad ONEXOX. Laman web promosi ini juga tidak menjanjikan kekayaan wang berjuta-juta tanpa sebarang usaha.

Info yang terkandung dalam laman web ini adalah menepati maklumat terkini daripada pihak syarikat ONEXOX.

Laman web rasmi syarikat ONEXOX SDN BHD adalah www.onexox.my